Verhoeven GWW

Organisatie

Aannemersbedrijf Verhoeven B.V. voert diverse kernactiviteiten uit middels het aannemen en uitvoeren van werken in de grond-, weg- en waterbouw, betonbouw, sloopwerken en railinfra.

Verhoeven B.V. is al sinds 1968 werkzaam op het gebied van weg- en waterbouw. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een overkoepelende en veelzijdige organisatie waar een totaalpakket van diensten aangeboden wordt. Dit omvat alle voorkomende werken in de grond- water- wegen- betonbouw, sloopwerken en railinfrawerken.

Verhoeven maakt dit mogelijk door gespecialiseerde ondernemingen, waardoor ieder specifiek project gerealiseerd kan worden. Hierbij komt de synergie van de samenstellende bedrijfsonderdelen ten gunste van het gewenste eindresultaat.

Visie
Verhoeven staat voor expertise, dynamiek en betrouwbaarheid. Kennis van complexe bouwprocessen gebundeld met goed opgeleide en flexibele medewerkers zorgt dat aan elke wens kan worden voldaan. De diverse ondernemingen, die samen de Verhoeven Groep vormen, vormen een aaneengesloten cirkel waarbinnen werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor is het mogelijk zowel grootschalige als kleinschalige projecten op systematische wijze aan te pakken en uit te voeren, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Neem ook een kijkje op de website van onze partnerbedrijven (rechtsbovenin 'bekijk partner bedrijven').

Verhoeven B.V. is voornamelijk actief in de regio's: Den Bosch, Gelderland, Zaltbommel, Amsterdam en Utrecht.