Wegenbouw

Infrastructurele werken
Binnen de G.W.W.-sector is de realisatie van infrastructurele werken een van onze kernactiviteiten. Infrastructurele werken zijn, zoals de naam al zegt, werken die te maken hebben met de aanleg van zowel boven- als ondergrondse infrastructuur. Hierbij moet men denken aan alle werken die te maken hebben met de aanleg van rioleringen, kabels en leidingen, funderingen, diverse soorten bestratingen, (tram-)spoorwegen, aanbrengen van verlichting, markeringen of signaleringen en inrichting van de openbare ruimte.

Realisatie
Op het gebied van infrastructurele werken kan Aannemersbedrijf Verhoeven u een totaaloplossing bieden en de werkzaamheden van ontwerp tot uitvoering en onderhoud realiseren.

Bij de realisatie van projecten werkt Aannemersbedrijf Verhoeven met vakbekwaam en ervaren personeel. Daarnaast beschikt Aannemersbedrijf Verhoeven over een uitgebreid relatiebestand met diverse leveranciers en onderaannemers, waarop bij zeer gespecialiseerd werk een beroep kan worden gedaan. In bijna elk voorkomend geval kan zodoende een oplossing op maat worden geboden.

Brochure Infrastructurele werken

Voor vragen neem contact met ons op.