Spoorwerken

Railinfra
Naast onze kernwerkzaamheden in de G.W.W.-sector zijn wij ook gespecialiseerd in projecten in en rondom de railinfrastructuur. Wij hebben ruime ervaring in het bouwen van stations, het aanpassen en de nieuwbouw van perrons en het aanpassen en nieuwbouw van fietsenstallingen.

Daarnaast zijn wij vaak partner voor het uitvoeren van civieltechnische werkzaamheden bij partijen die kunstwerken zoals bruggen, tunnels en onderdoorgangen maken in buitendienststellingen.

Wij zijn in het bezit van spoorkranen inclusief LMB (lastmomentbeveiliging).
Daarnaast hebben wij allerlei hulpstukken in eigen beheer (hier later meer over).


Weekendwerk funderingspalen vanaf het spoor te Wolfheze (26 - 28 augustus 2016).                                                                               .
 
Realisatie
Aannemersbedrijf Verhoeven B.V. is voor de uitvoering van de werkzaamheden aan het spoor o.a. CO2 Prestatieladder gecertificeerd (naast de ISO 9001 en VCA** norm) en heeft diverse spoorgebonden materieel in eigen beheer. Onze machinisten worden regelmatig (bij)geschoold in de laatste regelgeving en ons personeel heeft de benodigde certificaten in bezit.

Hulpstukken
Wij beschikken over diverse hulpstukken welke kunnen worden ingezet tijdens de railwerkzaamheden.
Zo zijn wij onder andere in het bezit van de volgende hulpstukken: verenkneuzer, schraapmes, pizzames, ballastschuif, spoorbezem, ontroestborstel, olifantstand, steekbak, stopunit, hijsframe, ballastkubel, diverse graafbakken en schuiven, bomentang, dwl-klemmen, mdv-bak, flat-lorrie, container-lorrie etc.

Voor vragen over hulpstukken, neem dan contact met ons op.

Brochure Railinfra