Betonwerken

Betonwerken
Als veelzijdige aannemer in de sector Grond-, Water en Wegenbouw heeft Aannemersbedrijf Verhoeven een brede kennis en ervaring op het gebied van het ontwerpen, voorbereiden, uitvoeren/realiseren en onderhoud van beton- en waterbouwkundige projecten.
 
Binnen de beton- & waterbouw is Aannemersbedrijf Verhoeven voornamelijk gespecialiseerd in de realisatie van projecten op het gebied van  bruggen, kademuren, gemalen, geluidsschermen, beschoeiingen, funderingen en nog veel meer.
 
Realisatie
Bij de realisatie van projecten staat de klant centraal. Wij kunnen u als bedrijf dan ook complete, creatieve en innovatieve oplossingen aanbieden. Samenwerking en vakmanschap staan hierbij binnen ons bedrijf hoog in het vaandel.

Brochure Beton- en waterbouw

Bruggen/kunstwerken
In de loop der jaren heeft Aannemersbedrijf Verhoeven veel ervaring opgedaan bij het bouwen van bruggen in een grote diversiteit. De bruggen zijn uitgevoerd in beton, staal, hout of een combinatie van deze materialen. De bruggen zijn in verschillende omgevingen, van binnenstedelijk tot natuurgebied, gerealiseerd. Dit heeft Aannemersbedrijf Verhoeven tot een betrouwbare bruggenbouwer gemaakt.

Realisatie
Aannemersbedrijf Verhoeven kan u als partner bij de bouw van bruggen een compleet pakket aanbieden. Als aannemer kunnen wij voor u van het ontwerp van de brug tot aan de realisatie van de brug verzorgen. Daarnaast is Verhoeven in staat om alle aspecten rondom deze kunstwerken, zoals milieu aspecten, kadevoorzieningen en inrichting openbare ruimte in een 'one stop shopping' proces voor u uit te voeren. Samenwerking en vakmanschap staan hierbij binnen ons bedrijf voorop.

Brochure Bruggen / kunstwerken

Voor vragen neem contact met ons op.