Grondwerken

Bekijk

Waterwerken

Bekijk

Betonwerken

Bekijk

Spoorwerken

Bekijk

Sloopwerken

Bekijk

Wegenbouw

Bekijk

Aannemersbedrijf Noord Brabant | Grond, Weg - Waterbouw | Verhoeven B.V.

Op zoek naar een bouwbedrijf in de regio Noord Brabant? Verhoeven B.V. is een aannemersbedrijf werkzaak op het gebied van grond-, weg-,beton- en waterbouw (GWW) en de railinfra. Het bedrijf is al meer dan 45 jaar actief en is in al die tijd uitgegroeid tot een veelzijdige en betrouwbare organisatie. Verhoeven B.V. richt zich op meerdere disciplines binnen de grond-, weg- en waterbouw (GWW) sector. Wij streven er naar om het totaalpakket aan te bieden.
 
De disciplines van Verhoeven B.V.:

Grondwerken
Voor al uw grondwerken bent u bij Verhoeven B.V. aan het juiste adres. Onze werkzaamheden variëren van verhardingen en volledige herinrichting van een grondgebied tot aan het bouwrijp maken van een grondgebied en het aanleggen van rioleringen/drainage.

Waterwerken
Binnen de waterbouw is Verhoeven B.V. gespecialiseerd in het bouwen van bruggen, gemalen, kademuren, beschoeiingen, geluidsschermen en funderingen. Bekijk hier de brochure.

Betonwerken
Net als bij waterwerken is Verhoeven B.V. gespecialiseerd in de realisatie van bruggen, gemalen, kademuren, beschoeiingen, geluidsschermen en funderingen. Bekijk hier de brochure.

Spoorwerken
Wij zijn naast onze GWW werkzaamheden ook gespecialiseerd in Railinfra en projecten rondom railinfrastructuur. Onze ervaringen liggen in het bouwen van stations, nieuwbouw of het aanpassen van perrons en/of fietsenstallingen. Bekijk hier de brochure.

Sloopwerken
Ook sloopwerkzaamheden behoren tot het arsenaal van Verhoeven B.V.. Sloopwerken zijn al sinds de oprichting in 1968 een belangrijke activiteit binnen het bedrijf.

Wegenbouw
Omdat wij gespecialiseerd zijn in infrastructurele werken zijn we tevens gespecialiseerd in wegenbouw. Onderdelen van wegenbouw zijn o.a.: de aanleg van rioleringen, kabels en leidingen, funderingen, diverse soorten bestratingen, (tram-)spoorwegen, aanbrengen van verlichting, markeringen of signaleringen en inrichting van de openbare ruimte.

Verhoeven B.V. staat voor expertise, dynamiek en betrouwbaarheid. Door kennis van complexe bouwprocessen te combineren met goed opgeleide en flexibele medewerkers zorgen we er voor dat dat iedere project kan worden gerealiseerd. Dit geldt voor zowel grootschalige als kleinschalige projecten.
 
Interesse?
Heeft u vragen of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen in de regio Noord Brabant? Neem vrijblijvend contact met ons op!